Dagens middag. Lyr med sydlandsk (thai) vri.
400g lyrfilet
litt brokkoli
1 litt ukjend grønsak som eg kjøpte for nokre veker sidan, og som eg trudde var søtpotet
1 gulrot
1/4 raud paprika
1/4 gul paprika
1 gul lauk
1 raudlauk
1 kvitlauk
2 fiskebuljongterningar
6 dl vatn
1 boks kokosmjølk
1-2 ts Patak mild currypaste
litt hakka persille
Fres hakka kvitlauk og currypaste i olje. Ha i vatn og fiskebuljong og kok opp. Kok bitar av dei harde grønsakene møre. Ha i kokosmjølk. Kok opp. Ha i resten av grønsakene og fisken. Dryss over hakka persille til slutt.
Grønsaker med litt ubestemmeleg farge og konsistens, og gjerne med litt uvanleg lukt, er ikkje så heilt framand i vårt kjøleskåp heller…….