Jau, so var vi i mål. Siste bryllaup er unnagjort i år. I varmt og godt ver i vakre og ville Nordfjord. Vi starta frå hytta i Sogndal og fekk med oss ein stopp i Bokbyen i Fjærland, kleskjøp i Innvik og Olden, før vi installerte oss på luksuriøse Hotell Alexsandra i Loen. Den nye ulldressen frå RiccoVero var fin, men noko varm, men truleg ikkje like varm som brudgommen sin Nord-Trøndelag-bunad av gode 6 kg ull. Etter ei flott vigsle på engelsk og norsk var det Crêmant de Bourgogne og ambisiøs fellesfotografering med Skåla i bakgrunnen. Maten var god og australiarane hadde smugla med seg ein del magnumflasker av Centenary of Federation Wine 1999, som vi fekk å drikke til kalvefileten. Ein vin blanda av Brian Croser og Len Evans med vin frå alle dei vinprodusernade distikta i Australia, til hundreårsmarkeringa av at landet vart ein føderasjon i 1901. Hovudsakleg cabernet og shiraz. Vinen viste relativt kjølige fruktaromaer, jord og noko animalsk. Søtlig anslag men tørr fin finish. Litt for kraftig for kalven, men av dei betre vinane eg har smakt frå det store kontinentet down under.
Alex og fine fjell.
Flott laaang bil må til.
Håkon and Susie. Just married!
Legg att eit svar