På fredag hadde vi det fyrste møtet i gourmetklubben. Thomas, Bjørnar, Runar og eg stilte opp. Runar og eg hadde tenkt i gjennom meny til inkjøpte vinar. Thomas hadde med ryper som han hadde skote tidlegare i haust. Og Bjørnar kom heilt frå Alta. Vi opna med oppmjuking og champagne frå Guy Charlemagne og amuse geulle. Då vi hadde sett oss kom rettane ceviche-laks, kongekrabbe, rype og reinsdyr, blåmuggost med nøtter og til slutt molterkake. Til dette vart det skjenkt i glasa Pouilly-Fumé 2004 frå Cailbourdin, Crozes-Hermitage 1998 frå Alain Graillot og Tokaji Aszú 5 Puttonyos 1995 frå Disznókö.
Etter dette vart det litt uklart. Det kom Armagnac på bordet, Vegard og broren kom innom, nokre måtte gå osv.
Men ein vellukka kveld og det vert nok fleire slike kveldar utover hausten og nyåret.
Legg att eit svar